Vlaams Belang Antwerpen voert morgen actie met militaire voertuigen tegen drugsgeweld

Antwerpse parlementsleden Filip Dewinter, Anke Van dermeersch en Sam van Rooy leggen Vlaams Belang-eisen op tafel voor een keiharde aanpak van het drugsgeweld in Antwerpen

Om onze eis tot het inzetten van het leger kracht bij te zetten, zullen wij morgen om 11u actievoeren met militaire voertuigen, waaronder jeeps en een humvee-pantservoertuig. En dit op het parkeerterrein ter hoogte van Lange Lobroekstraat 45 (Antwerpen-Dam), vlakbij de Dijlestraat waar reeds vier keer (!) een aanslag van de drugmaffia plaatsvond.

Morgen, vrijdag 4 september, voert Vlaams Belang Antwerpen actie in Antwerpen tegen het aanhoudende drugsgeweld. De granaataanslagen, schietincidenten en rondslingerende niet-ontplofte granaten teisteren immers meer dan ooit bepaalde wijken in Antwerpen.

Het stadsbestuur wijst vooral naar het federale niveau en verzuimt om zelf krachtige maatregelen te nemen om een signaal te geven aan de buurtbewoners en hun onveiligheidsgevoel weg te nemen. Bovendien laat het stadsbestuur alle kansen liggen om de drugsmaffia te laten zien dat het menens is. Het bewijs hiervan is geleverd toen er recent op amper 24u tijd maar liefst twee aanslagen in precies dezelfde straat werden gepleegd. En dit nota bene ’s nachts, op het moment dat wegens het coronavirus een nachtklok geldt! Het was ook niet de eerste keer dat de drugsmaffia op korte tijd meerdere aanslagen in dezelfde straat kon plegen. Het is dus duidelijk dat de drugsmaffia het stadsbestuur in het gezicht uitlacht en zich heer en meester waant in onze straten en wijken. 

Hier moet nu direct paal en perk aan worden gesteld: niet de drugbaron, maar wel het Antwerps stadsbestuur moet weer heer en meester zijn in onze Antwerpse straten en wijken. Dit kan door in de gekende wijken en straten het leger in te zetten, net zoals dat is gebeurd en gebeurt op jihad-aanslaggevoelige plekken – denk aan de Joodse wijk.

Wij starten in de buurt (en online, via deze link) ook een petitie op ‘Pak drugsgeweld keihard aan: zet het leger in!’

Teken hier de petitie!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...