Vlaams Belang Antwerpen verspreidt een folder met een kussende Bart De Wever en Patrick Janssens op 240.000 exemplaren in alle Antwerpse bussen.

Filip Dewinter : Bart De Wever en Patrick Janssens  hebben zes jaar lang samen Antwerpen bestuurd. In totaal stemde Bart De Wever in zes jaar tijd 6.357 keer mee met Patrick Janssens in de Antwerpse gemeenteraad”.
 
Het Vlaams Belang stelde deze morgen aan het Antwerpse stadhuis een folder met een kussende Bart De Wever en Patrick Janssens voor.  De folder met als titel “Zot van A” wordt op 240.000 exemplaren in alle bussen van Antwerpen verdeeld.   De ‘Kusfolder’ wil duidelijk maken dat Bart De Wever en Patrick Janssens twee handen op één buik zijn. Volgens Filip Dewinter werd “de voorbije weken een partijtje schijnboksen tussen Janssens en De Wever opgevoerd”.  

Dewinter wijst er in de folder op dat Bart De Wever en Patrick Janssens zes jaar lang samen Antwerpen bestuurd hebben. “In totaal stemde Bart De Wever in zes jaar tijd 6.357 keer mee met Patrick Janssens in de Antwerpse gemeenteraad.  De Wever stemde het ‘stadsplan diversiteit – Antwerpen is van iedereen’, de pestmaatregelen tegen automobilisten zoals hogere parkeertarieven en het wijkcirculatieplan, de subsidies voor moskeeën, … mee goed”.
 

Filip Dewinter voorspelde dat terwijl in de verkiezingsperiode Janssens en De Wever in het licht van de schijnwerpers bekvechten, zij na de verkiezingen in elkaars armen zullen vallen.  “De N-VA heeft niet de ambitie om het 90 jaar socialisme in Antwerpen te breken aangezien de N-VA het cordon sanitaire tegen het Vlaams Belang wil handhaven.”  “De vraag is niet wie wordt burgemeester in Antwerpen maar wel welke coalitie komt er in Antwerpen aan de macht ?” zegt Filip Dewinter.
 
Filip Dewinter haalde ook uit naar “de hypocrisie van N-VA die de Vlaams Belangkiezer wil lijmen met straffe uitspraken over immigratie terwijl gewezen S.PA-gemeenteraadslid Youssef Slassi samen met Chris Morel de N-VAlijst in Antwerpen duwt.  In de folder wordt Youssef Slassi uitgebreid geciteerd :
 “Ik vind het hoofddoekenverbod voor loketpersoneel een onnodige maatregel, waarmee we alleen maar mensen op de kast hebben gejaagd.”  Youssef Slassi in Gazet van Antwerpen 14/09/2011
 “De grote moskee op Luchtbal is een goed plan.” Youssef Slassi in Gazet van Antwerpen  8/4/2011
 “Er moet voor de werkgevers een quotum komen voor het aantal allochtone werknemers per bedrijf.” Youssef Slassi in Gazet van Antwerpen 9/12/2002
 
Filip Dewinter noemde Bart De Wever de ‘rattenvanger van Antwerpen’ die probeert vanuit twee ruiven te eten met een rechts discours voor de Vlaams Belangkiezer en een links discours voor de allochtone moslimkiezer.
In bijlage PDF Kusfolder

hier meer foto's 

 

Bijlage 1

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...