PVDA in Borgerhouts districtsbestuur: cordon sanitaire wordt blijkbaar niet toegepast tegenover communisten

 Filip Dewinter: “Borgerhouts extreem-links, islamofiel bestuur is schatplichtig aan moslimkiezers. Borgerhout zal nóg meer ‘Borgerokko’ worden.”
 
 
 Het Vlaams Belang verneemt dat het nu vaststaat dat sp.a en Groen in Borgerhout samen met de PVDA in zee gaan en zelfs een PVDA’er opnemen in het districtsbestuur, met name Zora Othman, die bevoegd wordt voor Jeugd en Diversiteit.
 
 Het Vlaams Belang stelt vast dat het cordon sanitaire dat tegenover onze partij geldt blijkbaar niet wordt toegepast tegenover de communistische PVDA. De PVDA-boegbeelden weigeren nochtans afstand te nemen van het communisme en verklaren zelf dat hun recente meer ‘gematigde imago’ van louter strategische aard is. Tot op heden blijven PVDA’ers overigens publiekelijk het communistische regime van Noord-Korea – misschien wel de gruwelijkste dictatuur ter wereld – verdedigen en zelfs als voorbeeld stellen.  
 
 Het is bijzonder cynisch dat op een moment dat een centrum-rechtse partij de socialisten in Antwerpen van de troon stoot, Borgerhout in handen valt van extreem-links. Het staat in de sterren geschreven dat deze situatie tot permanente spanningen zal leiden tussen de stad en het district.
 
 De machtsgreep van (extreem-)links in Borgerhout is duidelijk een gevolg van de islamisering, die zich in Borgerhout van alle districten het sterkst doet gelden. Het nieuwe Borgerhoutse districtsbestuur heeft de macht aan de moslimkiezers te danken en is daarmee volledig schatplichtig aan de moslimgemeenschap. Dat de meerderheid van de verkozenen van de lijst SP.a-Groen van allochtone moslimafkomst is, spreekt boekdelen.
 
 Filip Dewinter: “Deze situatie zal snel leiden tot verdere toegevingen aan de islam en dus méér islamisering. Te vrezen valt dat Borgerhout in de toekomst nóg meer Borgerokko zal worden en dat op termijn ten gevolge van de demografische evolutie de moslimkiezer het ook in andere districten voor het zeggen zal krijgen en ook daar islamofiele meerderheden aan de macht zal brengen.”
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...