Protestactie op 30 januari om 14 uur:

Antwerpen telt momenteel 51 moskeeën. Meer dan genoeg zou je denken … Niet dus! Ook in Berendrecht wil de moslimgemeenschap een moskee vestigen. Nog voor de opening kwam de Berendrechtse moskee al in opspraak. De radicale moslimprediker Tarik Ibn Ali werft immers fondsen voor deze moskee. Tevens zou deze moslimextremist het woord voeren op de opening van de moskee. Dankzij het protest van het Vlaams Belang gaat de toespraak van Tarik Ibn Ali niet door. De moskee komt er wel.

Islamisering van de Polder

Eind januari wil de islamitische VZW “Het gezin” in het gebouwencomplex van de oude Bosschool in de Steenovenstraat te Berendrecht een “Islamitisch Cultureel Centrum” organiseren. Er moet een moskee, een koranschool en polyvalente ruimtes voor allerlei moslimactiviteiten komen. Iedereen vraagt zich af waarom er uitgerekend in Berendrecht nood is aan een moskee. Veel moslims wonen er in de polderdorpen niet. Het vestigen van een moskee in Berendrecht is een zoveelste provocatie. Met de inplanting van een moskee in de Polder wil men moslims richting Berendrecht en Zandvliet lokken en na Antwerpen ook de polderdorpen islamiseren.

Stop immigratie-invasie

Moslims van heinde en verre zullen naar het islamitisch centrum in de Steenovenstraat afzakken. Dit zal sowieso leiden tot allerlei overlastproblemen. Berendrecht is een relatief rustige gemeente, laten we dat vooral zo houden. Tot op heden blijven de polderdorpen min of meer gespaard van de overlastproblemen die de vreemdelingeninvasie en de islamisering met zich meebrengen. Laten we dat vooral zo houden! Aan een islamitisch centrum, een moskee en een koranschool hebben we in Berendrecht/Zandvliet dan ook geen nood! Het Vlaams Belang wil Berendrecht/Zandvliet Vlaams houden.

Kom samen met ons in het verzet! Wees aanwezig op de protestactie op zaterdag 30 januari aan de Kapel Hagelberg in Berendrecht. Er worden korte toespraken voorzien door Filip Dewinter en Angie Bosmans. Na de protestactie trekken we naar de moskee aan de Steenovenstraat om ook daar ons protest te laten horen.

 

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...