Jan Huijbrechts volgt Steven Vollebergh op als voorzitter van de Vlaams Belang-fractie in de Antwerpse provincieraad

De 52-jarige Hoogstratenaar Jan Huijbrechts volgt Steven Vollebergh op als fractievoorzitter in de Antwerpse provincieraad. Steven, die na het schielijke overlijden van fractievoorzitter Raf Liedts in 2012, de VB-fractie leidde, gaf net voor de aanvang van de provincieraadszitting van gisteren de fakkel door aan Jan Huijbrechts.

 

De Vlaams Belang-fractie wenst bij deze Steven te danken voor de manier waarop hij drie jaar lang aan de fractie leiding heeft gegeven en haar waardering uit te spreken voor zijn inzet en het door hem geleverde werk.

 

Jan Huijbrechts is master Algemene Cultuurwetenschappen en auteur van een twintigtal hoofdzakelijk militair-historische publicaties. Hij zetelt sinds 1991 onafgebroken in de Antwerpse provincieraad. In de loop der jaren ontpopte hij zich tot één van de meest actieve raadsleden in de raad. Zijn grote dossierkennis en scherpe tussenkomsten staan ongetwijfeld garant voor de continuïteit in de werking van de grootste oppositiepartij in de Antwerpse provincieraad.

 

 

Namens de Vlaams Belang-fractie

Guy Eggermont

Fractiesecretaris

 

 

 

De gegevens van de nieuwe fractievoorzitter:

Jan Huijbrechts

Rommenstraat 2 – 2321 Meer/Hoogstraten

Gsm: 0483/05.19.17

jan.huijbrechts@provincieantwerpen.be of jakkehuijbrechts@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...