Herschikkingen in Hobokens Vlaams Belang: Staf Wouters wordt fractievoorzitter in districtsraad, Guy Eggermont wordt afdelingsvoorzitter

Binnen de Hobokense Vlaams Belang-werking vinden enkele herschikkingen plaats.

Huidig afdelingsvoorzitter Staf Wouters wordt fractievoorzitter in de Hobokense districtsraad om zich volledig te concentreren op het politieke werk dat daar zal plaatsvinden. Staf Wouters was de voorbije twee legislaturen raadslid voor het Vlaams Belang in de Antwerpse gemeenteraad, waarbij hij op een actieve manier is opgekomen voor de Hobokense belangen. De Vlaams Belang-fractie in de Hobokense districtsraad is dan ook in goede handen.

Aangezien deze functie moeilijk te combineren valt met zijn afdelingsvoorzitterschap wordt hij in deze laatste functie opgevolgd door Guy Eggermont, die met zijn jarenlange ervaring de afdelingswerking van het Hobokense Vlaams Belang zal leiden.

In het kader van de vernieuwing en verjonging binnen het Vlaams Belang zal Guy Eggermont na de vakantieperiode ontslag nemen als districtsraadslid. Guy Eggermont: “Na  25 jaar districtsraadslid te zijn geweest, wil ik de fakkel doorgeven aan de jongere generatie.”

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...