Gemeenteraadscommissie Veiligheid deze avond (18u30): Filip Dewinter voelt burgemeester aan de tand betreffende de lakse gedoogaanpak van de verboden moslimbetoging voorbije zaterdag in Borgerhout

Filip Dewinter haalt hard uit naar hypocrisie van Bart De Wever die, na 6 jaar coalitiedeelname, tot de slotsom komt dat “de stad toch niet van iedereen is”. 
 
Ter gelegenheid van de Antwerpse gemeenteraadscommissie Veiligheid van deze avond (18u30) zal Filip Dewinter de burgemeester aan de tand voelen betreffende  de lakse gedoogaanpak van de verboden moslimbetoging voorbije zaterdag in Borgerhout. Hoewel het ging over een niet aangevraagde, niet toegelaten en dus verboden manifestatie vond het stadsbestuur het immers niet nodig om een samenscholingsverbod op de plaats van de bijeenkomst van de manifestatie uit te vaardigen. Ondanks alle precedenten van soortgelijke manifestaties georganiseerd door Sharia4belgium liet het stadsbestuur betijen.
 
Ter gelegenheid van de commissie zal Filip Dewinter ook scherp uithalen naar de hypocrisie van meerderheidspartij N-VA. Na bijna 6 jaar deel te hebben uitgemaakt van een coalitie die ‘ ’t Stad als iedereen’ als leidmotief heeft, komt Bart De Wever nu minder dan een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen tot de vaststelling dat Antwerpen “toch niet van iedereen is”.
 
Filip Dewinter: “Het Vlaams Belang zegt al vele jaren dat Antwerpen geen vrijblijvende hangplek is voor alles en iedereen.  Voor het Vlaams Belang is Antwerpen enkel  van de Antwerpenaren en van de  burgers die het Europees, Vlaams en Nederlandstalig karakter van onze stad respecteren. De N-VA komt nu rijkelijk laat ook tot de conclusie dat onze stad “niet van iedereen is”.
 
Ondertussen heeft het multiculturele beleid van de voorbije zes jaar er – met de zegen van de N-VA – wel voor gezorgd dat de samenlevingsproblemen in Antwerpen zijn verergerd, de criminaliteit ten gevolge van de immigratie fors is toegenomen, het OCMW overstelpt wordt door derde wereld-gelukzoekers, Antwerpen verder is geïslamiseerd en extremistische moslimgroepen vaste voet aan wal hebben gekregen in onze stad. Berouw komt na de zonde.
 
De aanhoudende incidenten en rellen in Borgerhout zijn inderdaad precies het gevolg van de multiculturele “Antwerpen is van iedereen”- politiek. Het is bijzonder schijnheilig van de N-VA om nu oppositietaal te spreken en het Vlaams Belang achterna te lopen terwijl men 6 jaar lang de slippen van Patrick Janssens heeft gedragen.”
 
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...