Geen enkel postpunt meer voor de 19.000 inwoners van Deurne Noord

Postpunt Ten Eekhovelei verdwijnt!
Vlaams Belang wil dringend meer postpunten in Deurne


De dienstverlening van De Post verbetert er de laatste jaren niet op. Postkantoren worden gesloten. Met wat geluk komen er druppelsgewijs enkele postpunten voor in de plaats. Een postpunt is niet hetzelfde als een postkantoor. Vele verrichtingen kunnen in een postpunt niet gebeuren. Volgende postpunten zijn er op dit moment in Deurne volgens de webstek van De Post :

In Deurne Centrum en Oost: in de Delhaize op de Ter Heydelaan, in dagbladhandel Linde Frank op de Craeybeckxlaan en in dagbladhandel Vekemans op de Ruggeveldlaan. In Deurne Zuid is er een postpunt in de Delhaize op de Herentalsebaan en in de Spar op de Lanteernhofstraat. Deurne telt nog welgeteld twee postkantoren: één aan de Dascottelei en één aan de Gallifortlei. M.a.w. voor de 45.000 inwoners van Deurne Noord, Centrum en Oost is er 1 postkantoor en voor de 25.000 inwoners van Deurne Zuid is er ook 1 postkantoor.

Recent verdween het postpunt van de Ten Eekhovelei. De bevolking werd daar niet over ingelicht. Er is geen sprake van een nieuw postpunt in dezelfde straat, buurt of wijk. Vooral voor ouderen wordt het nu moeilijk om zich naar een postpunt of postkantoor te verplaatsen. Het Vlaams Belang is niet te spreken over de verminderde dienstverlening van De Post in Deurne. Het Vlaams Belang vraagt dringend bijkomende postpunten in Deurne. Op dit moment is er voor gans Deurne Noord, dit zijn de wijken Kronenburg, Ten Eekhove, Conforta, Kerkeveld-Bosuil en Kruininge, geen enkel postpunt. Dit wil zeggen dat 19.000 inwoners geen postkantoor en geen postpunt hebben in hun onmiddellijke omgeving. Dat is onaanvaardbaar!

Deurne verdient een betere dienstverlening van De Post.

Schrijf of mail De Post en vraag naar meer postpunten in Deurne:

Ombudsdienst van de postsector (OMPS)
Koningstraat 97 bus 15
1000 Brussel
info.omps@omps.be
fax 02/221 02 44

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...