Filip Dewinter trekt de lijst voor de Senaat

Het Partijbestuur van het Vlaams Belang heeft besloten aan de Partijraad voor te stellen de Senaatslijst te laten trekken door Filip Dewinter.

Filip Dewinter zal met de van hem gekende energie deze campagne aanvoeren voor wat reeds genoemd wordt communautaire verkiezingen waarvan nu reeds door commentatoren wordt gezegd dat ze zullen gaan over ‘noodzakelijke Vlaamse toegevingen’.

Ook zullen dit zeer zeker verkiezingen worden over thema’s als de sociaal economische puinhoop, de begrotingstoestand en de criminaliteit overal in het land en verdere massale immigratie. Ook dit zijn communautaire thema’s, want het is duidelijk dat binnen de huidige Belgische structuur deze problemen nooit opgelost raken. Ook in deze dossiers legt de Franstalige minderheid immers haar wil op aan de Vlaamse meerderheid.

Kortom: Het Vlaams Belang zal meer dan ooit het tegelijk radicale en gedegen antwoord zijn aan de kiezers die het in toenemende mate beu worden en op de vele kwesties die door de anderen onder de mat dreigen te worden geveegd.

Het is deze unieke positie van het Vlaams Belang in deze verkiezingen die het partijbestuur heeft geïnspireerd om Filip Dewinter te vragen de Senaatslijst te willen trekken.

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...