VLOTT werkt samen met Vlaams Belang naar aanleiding van de gemeente- en provincieraadsverkiezingen

 
Zowel in Antwerpen als op verschillende andere plaatsen in Vlaanderen zal VLOTT – de partij die eertijds door Hugo Coveliers werd opgericht – samenwerken met het Vlaams Belang.
 
In Antwerpen, Zottegem, Geraardsbergen, Lokeren en Sint-Truiden zullen VLOTT-kandidaten samen met het Vlaams Belang opkomen. In de Antwerpse districten Berchem, Antwerpen, Hoboken en Deurne zullen kandidaten van VLOTT op de Vlaams Belanglijst staan.
 
In Zottegem en Geraarsbergen zal een kartellijst Vlaams Belang-VLOTT deelnemen aan de verkiezingen. In de andere gemeenten en districten zullen de VLOTT-kandidaten als onafhankelijke  op de lijsten van het Vlaams Belang staan. VLOTT-voorzitter, Hendrik Boonen, zal op de Antwerpse gemeenteraadslijst staan en ook als één van de lijstduwers op de Deurnese districtsraadslijst .
 
VLOTT en het Vlaams Belang zetten zo de succesvolle samenwerking van het verleden verder. Als erevoorzitter van VLOTT steunt Hugo Coveliers het initiatief en zal hij tevens tijdens de campagne een steunoproep doen om voor de VLOTT-kandidaten op de Vlaams Belanglijsten te stemmen.
 
Filip Dewinter   
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...