Vlaams Belang Hoboken voert actie tegen de komst van een islamitisch centrum voor probleemjongeren.

Vlaams Belang Hoboken gaat op ZATERDAG 18 februari ’12 actie voeren tegen de komst van een Islamitisch centrum voor probleemjongeren in het centrum van Hoboken.
Het centrum zou naast naschoolse opvang ook overnachtingsmogelijkheid voorzien.  Naast deze slaapplaatsen worden ook nog eens twee polyvalente zalen ingericht die zullen dienen als bidzalen. Vlaams Belang vermoedt dat er nog veel meer zit achter de aanvraag.
Zulk een Islamitisch centrum hoort niet thuis in het centrum van Hoboken en zeker niet in het winkelhart van Hoboken. De Kapelstraat werd opgenomen in een masterplan waarin staat dat het winkelhart van Hoboken nieuwe impulsen nodig heeft. Het aantrekken van nieuwe handelszaken is één van de doelstellingen. De verdere verloedering van de buurt dient dringend te worden aangepakt. Vlaams Belang is dan ook de mening toegedaan dat dit masterplan zo vlug mogelijk dient uitgevoerd te worden.
Vlaams Belang organiseert een protestactie tegen de mogelijke komst van een Islamitisch centrum in het winkelhart van Hoboken en krijgt de steun van Filip Dewinter en Anke Van dermeersch welke zullen deelnemen aan de actie.
Actie gaat door op zaterdag 18 februari ’12 in  de Kapelstraat (ter hoogte van de huisnummers 20 – 35 (voorheen spullenhulp) tussen 10.00 en 11.00u.  Toespraken door Staf Wouters (gemeenteraadslid), Wim Wienen (Vlaams Parlementslid) en Filip Dewinter  (Vlaams Parlementslid en Gemeenschapssenator)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...