Sharia4belgium organiseerde dodenwake voor gedode terroristenleider Osama Bin Laden

Antwerpen draaischijf en vrijhaven voor moslimextremisme: de komende weken zullen opnieuw moslimextremisten (Fadel Soliman, Pierre Vogel) het woord voeren op moslimevenementen in Antwerpen

 

Filip Dewinter: “Stadsbestuur moet paal en perk stellen aan opmars van moslimextremisme in Antwerpen en meetings met buitenlandse moslimextremisten verbieden.”

 

 

Het Vlaams Belang neemt kennis van het feit dat de komende weken tenminste twee buitenlandse moslimextremisten in Antwerpen het woord zullen voeren op grote moslimmanifestaties. Op zondag 22 mei komt de Egyptische moslimextremist Fadel Soliman, bekend organisator van jihadkampen, op initiatief van de extreme islamitische vzw Al Mawada naar Antwerpen om een moslimpubliek toe te spreken en op 12 juni komt de Duitse moslimextremist Pierre Vogel – die recent nog een dodenwake wilde organiseren voor de gedode terroristenleider Osama Bin Laden – op initiatief van de moslimorganisatie Al-Ihsaan naar Antwerpen om er in zaal Elckerlyk een voordracht te houden.

 

Het Vlaams Belang stelt vast dat Antwerpen de voorbije jaren is aangegroeid tot een draaischijf voor moslimextremisme. Er gaat tegenwoordig geen maand voorbij of er wordt wel een of ander islamfundamentalistisch evenement georganiseerd of een nieuw extremistisch initiatief opgestart. Er was de oprichting van extreme moslimverenigingen als Al-Mawada, Sharia4belgium en Muslim Rise, buitenlandse moslimextremisten als Bilal Philips en Hussein Yé voerden vorig jaar het woord op grote moslimmanifestaties met vele honderden aanwezigen en in februari raakte bekend dat in de Beukenstraat in Borgerhout een filiaal van ‘Dar Al-Hadieth’ in het leven is geroepen, een bekende extremistische mosliminstelling met hoofdzetel in Jemen, waarbij via een rechtstreekse verbinding met Jemen in Borgerhout les wordt gegeven.

 

Ondertussen wordt ook de Antwerpse moslimextremistische organisatie Sharia4belgium geen strobreed in de weg gelegd, waardoor de organisatie haar aanhang onder de Antwerpse moslims wist uit te breiden. Op Youtube is intussen een opname te zien van een dodenwake van Sharia4Belgium voor Osama Bin Laden met een 50-tal aanwezigen, gevolgd door een preek van Sharia4Belgium-leider Fouad Belkacem waarin hij Bin Laden verheerlijkt, oproept diens strijd verder te zetten en Allah vraagt de ongelovigen te vernietigen. Via deze verwijzing vindt u de opname:  http://www.youtube.com/user/shariahforbelgium#p/a/u/1/RZq72qzCnvQ

 

Het Vlaams Belang stelt vast dat in Antwerpen blijkbaar alles kan en alles mag. Antwerpen is een vrijhaven voor het moslimextremisme geworden. Het Vlaams Belang eist dat hieraan paal en perk wordt gesteld en dat de Antwerpse burgemeester manifestaties zoals die van 22 mei en 12 juni, waarop buitenlandse moslimextremisten het publiek zullen opjutten en haat zullen zaaien tegenover onze Europese samenleving, verbiedt. Wanneer het stadsbestuur nu niet optreedt en de kanker van het islamfundamentalisme verder laat verspreiden, zullen we later met de gevolgen geconfronteerd worden.

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...