Persconferentie – Vlaams Belang ontmijnt ‘bom onder Oosterweel’

De reeds maanden geleden geplande persconferentie van het Vlaams Belang op 24 januari is in een stroomversnelling gekomen nu de Raad van State een ‘bom onder Oosterweel’ heeft gelegd. Wij zullen immers snel en goedkoop te realiseren oplossingen voor het groeiende file- en mobiliteitsprobleem in en rond Antwerpen voorstellen. Met haar nieuwe mobiliteitsplan neemt het Vlaams Belang een unieke positie in het Oosterweeldebat in, die bovendien het potentieel heeft de ‘bom onder Oosterweel’ te ontmijnen.

U wordt vriendelijk uitgenodigd morgen dinsdag 24 januari om 11u op een wat Oosterweel betreft veelbetekenende en strategische locatie, waar wij een tent zullen neerzetten: naast de ingang van de metro-ingang tegenover het Sportpaleis/Lotto Arena (Raoul Grégoirplein; hoek Schijnpoortweg-Bisschoppenhoflaan).

Federaal parlementslid Jan Penris, Vlaams volksvertegenwoordiger en Antwerps gemeenteraadslid Anke Van dermeersch en federaal parlementslid en Antwerps gemeenteraadslid Filip Dewinter zullen het woord voeren.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...