Nieuw boek Filip Dewinter: “Vuile blanken, Anti-Vlaams racisme, Het Laatste Taboe”

Tijdens een persconferentie stelde Filip Dewinter zijn nieuwe boek, met als titel: “Vuile blanken, Anti-Vlaams racisme, Het Laatste Taboe” voor.

‘s Avonds werd het boek voorgesteld aan het publiek in Café Vogelenzang, in het midden van de Seefhoek en waren er enkele getuigenissen van buurtbewoners.

Filip Dewinter maakte een evaluatie van het immigratie- en asielbeleid van Staatssecretaris Maggie De Block. De zegeberichten betreffende het beleid van De Block zijn volgens Filip Dewinter geheel misplaatst: het aantal asielaanvragen blijft hoog, gezinshereniging blijft het immigratiekanaal bij uitstek, de ‘Snel-Belg’-wet’ werd niet meer dan een ‘Soepel-Belg’-wet en het uitwijzingsbeleid faalt volledig.

Het Boek “Vuile blanken, Anti-Vlaams racisme, Het Laatste Taboe” beschrijft hoe de massa-immigratie en multicultuur hebben geleid tot zelfhaat bij de Europese bevolking en anti-Vlaams en antiblank racisme bij vele immigranten en allochtonen. Het boek “Vuile blanken, Anti-Vlaams racisme, Het Laatste Taboe” handelt over het omgekeerde racisme.
Het zogenaamde “omgekeerd racisme” is wellicht één van de laatste politieke taboes. Antiblank en anti-Vlaams racisme bestaat officieel niet. Nochtans voedt de multicultuur en de “weg-met-ons-mentaliteit” het anti-Vlaams racisme, terwijl de islam de haat tegen alles wat westers en Europees is, aanwakkert.

Filip Dewinter trekt in zijn boek de conclusie dat enkel een einde kan gemaakt worden aan de opmars van het “omgekeerd racisme” indien de immigratiekraan wordt dichtgedraaid, de multicultuur en de islam worden afgewezen en onze Europese identiteit centraal wordt gesteld.

 

Dit boek is te koop aan 10 euro in alle Antwerpse secretariaten en op www.uitgeverijegmont.be

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...