Moet politiekorpschef Baelemans de meubels redden bij Open VLD?

 
Filip Dewinter: “Ik heb respect voor de keuze van Baelemans, maar ik betreur dat hij de handdoek in de ring gooit.”
 
 
Het Vlaams Belang neemt vandaag verrast kennis van het feit dat Eddy Baelemans ontslag neemt als Antwerps politiekorpschef om een politieke carrière te beginnen bij Open VLD. Baelemans staat blijkbaar tweede op de Open VLD-lijst. Als politieman mag Baelemans echter niet op een verkiezingslijst staan. Er werd hem dan blijkbaar meteen ook maar een job aangeboden als ‘veiligheidsadviseur’ van de partij. 
 
 
Ondanks de verplichte verhuis van justitieminister Annemie Turtelboom naar Antwerpen blijft Open VLD desastreuze resultaten neerzetten in de peilingen. Met het aantrekken van Baelemans hoopt Open VLD allicht alsnog de meubels te redden.   
 
 
Het Vlaams Belang heeft respect voor de keuze van Eddy Baelemans, maar stelt wel vast dat zijn mandaat nog pas in maart 2011 voor vijf jaar werd vernieuwd. Het Vlaams Belang betreurt dat Baelemans de handdoek in de ring gooit, wat getuigt van een grote frustratie. 
 
 
Het huidige stadsbestuur heeft de stijging van de criminaliteit de voorbije zes jaar inderdaad geen halt kunnen toeroepen. Tussen 2006 en 2010 steeg de criminaliteit van 75.074 tot 81.876 criminele feiten. 
 
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...