Lees hier de toespraak van Filip Dewinter en Sam van Rooy op de actie tegen de moslimbeurs

Beste vrienden,

Na moskeeën, minaretten, koranscholen en imams, na hoofddoeken, hidjabs en boerka’s, na halalvoedsel en ritueel slachten, na sharia en bida, na gescheiden zwemmen en kruis- en kerstboomverbanning, na shariarechtbanken en halalbankieren wordt Antwerpen nu jaarlijks geconfronteerd een islambeurs.

Een islambeurs, is dat zoiets als een auto- of vakantiesalon, een postzegel- of (stel u voor…) een eroticabeurs? Nee, een islambeurs is een hoogmis van de islamapartheid. De moslimbeurs is een apartheidsbeurs waar segregatie ipv integratie gepredikt wordt. Vandaag en morgen vinden in Antwerp Expo – voor de gelegenheid omgedoopt in Medina Expo, het vervangen van Antwerpen door Medina is geen toeval maar is een zeer bewuste keuze van de organisatoren van de moslimbeurs – workshops over islamitische mode, over islamistisch bankieren, over islamitische marketing, over islamitisch onderwijs en over islamitisch halalvoedsel plaats.

   

Er is een halalbeurs; er is islamitische poëzie; er worden lange lezingen uit de koran gehouden en er zijn lezingen en er zijn sprekers met als prominente gastspreker Ustad Nouman Ali Khan die helemaal vanuit de Verenigde Staten naar Antwerpen komt om uit te leggen waarom vrouwen als ze ongehoorzaam afgeslagen mogen worden! “Omdat het mag van de koran en van Allah” zegt de haatprediker. Ook lijfstraffen en zweepslagen voor onder andere homo’s, overspelige vrouwen (uiteraard nooit voor overspelige mannen) en ongelovigen zijn ok voor Mijnheer Ali Khan. Prostituees en pornoacteurs (waarom dit soort van haatpredikers altijd zo gefixeerd zijn op alles wat met seks te maken heeft,  is mij een raadsel…) mogen zonder meer gedood en vermoord worden. Deze “tolerante” en zogenaamd “gematigde” versie van de  koran en de islam wordt dit weekend in Antwerpen Expo verkondigd. Hoeven we verbaasd te zijn dat jonge moslims radicaliseren en de kant van IS en Al Qaida kiezen wanneer hen op dit soort van manifestaties wordt uitgelegd dat het gebruik van geweld legitiem is als het maar wordt aangewend ten dienste van Allah. Na alles wat we in dit land en in Europa hebben meegemaakt lijkt het me evident dat haatpredikers zoals Ustad Nouman Ali Khan geen toegang krijgen tot ons land!

Ik vraag me altijd af hoe moslims zouden reageren op een pro-westerse beurs in pakweg Mekka (waar niet-moslims niet eens binnen mogen…), Teheran of Riad. Een beurs met de laatste nieuwe bikinimode, met workshops over lekkere gerechten klaargemaakt met varkensvlees, met tastings van Schotse  whisky of Franse wijn en met de vertoning van de kruisvaardersfilm ‘Kingdom of Heaven’… De moskee zou te klein zijn. Maar hier kan en mag onder het mom van de tolerantie alles. Het wordt tijd dat we de rollen eens omdraaien: waarom moeten wij tolerant zijn tav de intolerante islam, terwijl de islam nooit tolerant is tav ons?

Dergelijke moslimbeurzen in Brussel en nu ook in Antwerpen zijn pretparken voor moslimorthodoxen en fundamentalisten. Deze islambeurs is een Disneyland van onverdraagzaamheid tav alles en iedereen die de islam niet aanhangt of belijdt. Islambeurzen maken deel uit van de culturele en economische jihad die van Europa Eurabië moet maken. Ons antwoord is duidelijk: Europa mag nooit Eurabië worden. Geef Europa aan de Europeanen en besef dat de islam in Europa niet thuishoort.

Sommigen proberen ons wijs te maken dat een Europese, verlichte islam die onze Europese waarden en normen omarmt en belijdt, in de maak is. Hoe naïef kan men zijn om te geloven dat dit mogelijk zou zijn. Een Europese, verlichte islam is een utopie, letterlijk en figuurlijk een sprookje van Duizend-en-een nacht. Er komt geen Europese islam; het enige wat uiteindelijke zal overblijven, is een geïslamiseerd Europa.

Wij verzetten ons vandaag niet alleen tegen de islamisering maar tegen de islam. Ja, er zijn vele gematigde islamieten maar er is geen gematigde islam. We moeten goed beseffen dat waar de islam gezaaid wordt, de sharia wordt geoogst. Wanneer de islam gezaaid wordt, worden onverdraagzaamheid, geweld, vrouwendiscriminatie en godsdienstdictatuur geoogst. De islam is het fundamentele probleem want de islam is een veroveringsgodsdienst die ons land wil domineren en koloniseren. Wij zijn niet van plan om Antwerpen, Vlaanderen en Europa zomaar cadeau te doen aan de islam.

  

 

Antwerpen wordt opnieuw van ons, Antwerpen blijft van ons, Antwerpen is van ons!

 

Stop de islamisering, stop de islam, leve Europa, leve een vrij en Europees Europa!

 

Lees hier de toespraak van Sam van Rooy: Sam van Rooy – Toespraak islambeurs Medina Expo 2017

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...