Gewezen VLOTT-voorzitter Hugo Coveliers roept op om voor VLOTT-kandidaten op de Vlaams Belang-verkiezingslijst te stemmen.

Eind 2005 richtte Hugo Coveliers samen met  andere rechts-liberale krachten in Vlaanderen de politieke partij VLOTT op. Coveliers besliste vorig jaar om uit de actieve politiek te stappen. Hij roept zijn kiezers nu op “om het vertrouwen dat zij in hem hadden nu ook aan de kandidaten van VLOTT te geven die op een Vlaams Belang-lijst figureren”.
 
Hugo Coveliers zegt in een folder van het Vlaams Belang: “Ikzelf zal niet op de lijst staan, maar zowel op de lijst van de gemeenteraad als op de lijsten van de districtsraden zullen mensen van VLOTT meedingen naar de stem van de kiezer. Ik vraag u om deze mensen te steunen.”
 
Coveliers  is van oordeel dat “14 oktober 2012 voor Antwerpen meer moet zijn dan een strijd tussen Janssens en De Wever”. Volgens Coveliers hebben “de  Antwerpenaren recht op een veilige en leefbare stad”.
 
Hugo Coveliers: “De uittredende meerderheid heeft zich vooral beziggehouden met prestigeprojecten. De noden van de echte Antwerpenaar werden uit het oog verloren. Er was de voorbije legislatuur geen sprake van inspraak van de bevolking”.
 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...