Gemaskerde moslimfundamentalisten mogen drie dagen na aanslag vrij betogen in Antwerpen: onaanvaardbaar!

Vlaams Belang wil onderzoekscommissie over aanpak onderzoek naar terreuraanslag op Joods Museum

Nationaliteit Syriëstrijders moet worden afgenomen en toegang tot het land moet hen ontzegd worden

Het Vlaams Belang heeft heel wat vragen bij de manier waarop het onderzoek naar de aanslag op het Joods Museum werd gevoerd. Hoewel de beelden van de aanslag vanaf het allereerste moment bekend waren, werden de beelden achtergehouden tot na de verkiezingen. Ondertussen  kon de dader – zonder herkend te worden – op een bus richting Marseille stappen en het hazenpad kiezen. Alleen door een toevallige routinecontrole van de Franse douane werd de dader gearresteerd.

Het Vlaams Belang vermoedt politieke manipulaties. Het Vlaams Belang wil dan ook weten wie de beslissing heeft genomen om de beelden achter te houden en hoe de dader per autobus met een kalashnikov in de rugzak een dag na de feiten vanuit Brussel richting Marseille kon ontsnappen. Filip Dewinter zal in de Kamer, van zodra mogelijk, een voorstel indienen tot het oprichting van een onderzoekscommissie.

Het Vlaams Belang waarschuwt reeds geruime tijd voor het feit dat de Syriëstrijders bij terugkeer naar ons land wandelende tijdbommen zijn. De overheid heeft verzuimd om in te grijpen en de nodige maatregelen te nemen. Het Vlaams Belang stelt opnieuw voor om de nationaliteit af te nemen van alle vanuit ons land afkomstige Syriëstrijders en hen de toegang tot ons land te ontzeggen. Anderzijds stelt het Vlaams Belang vast dat moslimfundamentalisten van allerlei slag nog altijd vrij kunnen manifesteren en haatboodschappen op internet en elders kunnen verspreiden. Nauwelijks twee dagen geleden dook op YouTube  een filmpje op van een actie van Sharia4Belgium, waarin een 30-tal gemaskerde moslimfundamentalisten met ISIS-vlaggen onder andere Filip Dewinter en zijn dochter bedreigen en haattoespraken houden. Het filmpje is te zien via: http://www.youtube.com/watch?v=ap_s27bxuJ0&sns=fb 

Het is ontstellend dat nauwelijks enkele dagen na de terreuraanslag van 24 mei op het Joods Museum gemaskerde moslimfundamentalisten  vrij hun haatboodschappen kunnen verspreiden in één van de grootste steden van ons land. Dergelijke fundamentalistische organisaties en netwerken moeten ontmanteld worden en buiten de wet geplaatst worden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...