Filip Dewinter lanceert vandaag de Minder-Minder-Minder-webgame

De M-M-M-webgame is een ludiek videospelletje waarbij de Vlaamse kiezers uitgenodigd worden om via een videospel virtueel te zorgen voor minder islam, minder immigratie en minder criminelen.

Deze webgame speelt zich af in de straten van Antwerpen.  De speler wordt al wandelend door Antwerpen geconfronteerd met vluchtende criminelen, opduikende megamoskeeën en moslimterroristen op vliegende tapijten.  Tevens vallen vervelende bromvliegen met de gezichten van Elio Di Rupo, Guy Verhofstadt en Laurette Onkelinx de speler lastig en het komt er op aan zoveel mogelijk van deze bromvliegen aan te klikken en te raken met een vliegenmepper. De islamterroristen en vluchtende criminelen moeten geëlimineerd worden met een knuppel.  De moskeeën wordt aangeklikt met een stopbord.

Per rake klik kunnen punten verzameld worden.  Het spel duurt 2 minuten en op het einde van het spel wordt aan de speler zijn totale score getoond.  De speler wordt dan opgeroepen om voor Filip Dewinter en zijn dochter Karolien Dewinter, Vlaams Belang-lijstduwer voor Europa, te stemmen.

Deze webgame kan gespeeld worden via smartphone, computer en tablet. 

Minimum vereisten Internet Explorer 9 of hoger,  Chrome, Safari, Firefox

Mobile  Iphone 5 of recenter, ipad 3 of recenter, Android 4.x of recenter

 

Het spel kan gespeeld worden door in te loggen via fdw.nu/mmm

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...