Bart De Wever wandelt door de Seefhoek : Luister naar mijn woorden maar kijk niet naar mijn daden !

Filip Dewinter : “Een BDW-showwandeling door Antwerpen-Noord – met annex gespierde verklaringen – verandert niets aan het feit dat de N-VA in het stadsbestuur nauwelijks het verschil maakt !”
Het Vlaams Belang stelt tevreden vast dat Bart De Wever een half jaar voor de verkiezingen eindelijk zijn weg gevonden heeft naar de Antwerpse Seefhoek.  Zoals zoveel politici werd Bart De Wever tijdens zijn wandeling omstuwd door cameraploegen, fotografen en journalisten. Uiteraard heeft Bart De Wever niet nagelaten om een aantal gespierde uitspraken te doen : “criminelen en drugdealers moeten uit Antwerpen weggepest worden”; “er moet een ‘war on drugs’ komen”,   enz …
Het Vlaams Belang vraagt zich af waarom Bart De Wever al die jaren gewacht heeft vooraleer deze voorstellen te doen.  Nochtans maakt de N-VA al sinds 2006 deel uit van het Antwerpse stadsbestuur o.l.v. Patrick Janssens.  De uitspraken van Bart De Wever zijn dan ook allesbehalve geloofwaardig.
Bart De Wever heeft reeds 5,5 jaar lang de kans gehad om in Antwerpen-Noord een doortastend beleid te voeren tegen illegalen, drughandelaars en criminelen.  In de praktijk kwam daar niets van terecht.  Al die jaren liet de N-VA met Bart De Wever als enig gemeenteraadslid Patrick Janssens betijen.
Vandaag de spierballen laten rollen is dan ook mosterd na de maaltijd.  De N-VA verwijt het Vlaams Belang stelselmatig aan de zijlijn te blijven staan terwijl de N-VA bestuursverantwoordelijkheid opneemt.  Helaas heeft de N-VA met die bestuursverantwoordelijkheid niets aangevangen.  Een showwandeling door de Seefhoek verandert daar helaas weinig aan !

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...