19 Ekerenaren die opkomen voor een veilig, zelfstandig en leefbaar Ekeren

Lijsttrekker is Kurt Van Noten, de 39-jarige afdelingsvoorzitter van Vlaams Belang-Ekeren. Hij volgt Freddy Geens op die de vorige twee districtsraadsverkiezingen lijsttrekker was. Yolande Boudewijns, uitredend districtsraadslid en een vaste waarde bij het Ekerse Vlaams Belang is op plaats 2 de eerste vrouw. Als Ekers middenstander weet ze perfect wat er leeft onder de Ekerenaren. Op de derde plaats staat Freddy Geens, uittredend fractievoorzitter in de districtsraad.

Op plaats 4 staat Jimmy Grzesiak, trouw lid sinds jaren van Vlaams Belang Ekeren. Jimmy was in 2004 nog organisator van de stille mars tegen geweld, na de moord via een steekpartij op zijn collega, de Ekerenaar Glenn Wijnants, in Antwerpen. Op plaats 5 staat Chris Luyckx, uittredend OCMW- en districtsraadslid. Op plaats 6 staat Pierre Koninckx, trouw Vlaams Belang-militant sinds jaren. Ook op de lijst Eddy Badisco (plaats 7), gewezen vakbondsdelegee bij Opel, Ekerse senior en vurig Vlaams Belang-militante sinds jaren Brunhilde Brahm en Bart Beenaerts (plaats 10), gekend in het Ekerse verenigingsleven en Steven Utsi (plaats 13), actief in de VVB (Vlaamse Volksbeweging). Op plaats 16 staat onze gewaardeerde gewezen afdelingsvoorzitter in de jaren '90, Maurice Van Tongerloo, eveneens actief in verschillende Ekerse verenigingen.

De lijst wordt geduwd door de drie uittredende gemeenteraadsleden: Wim Van Osselaer, die reeds zes jaren de Ekerse belangen vurig verdedigde in de gemeenteraad, Nancy Verrijke van de wijk Leugenberg, die opkomt voor dierenrechten, en kopstuk Filip Dewinter.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...